Läheinen ja laadukas yhteistyökumppani


Kiteytys on ulkoistettuja taloushallinnon palveluita tarjoava yritys. Kiteytys-yhtiöt koostuu  vuonna 1994 perustetusta Kiteytys Oy:stä ja Helsingin Kiteytys Oy:stä, jonka juuret juontavat vuoteen 1984.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Joensuussa. Hoidamme toimeksiantajamme taloushallinnon osa-alueet siinä yksikössä, jossa on käytettävissä parhaat resurssit asiakkaamme hyväksi. Taloushallinnon toiminnoissa maantieteellisellä sijainnilla ei ole merkitystä, kiitos sähköisten tietojärjestelmiemme.

Kiteytyksen henkilöstön kanssa yhteisesti sovitut arvot ovat asiakaslähtöisyys, eettisyys, hyvinvointi ja laadukas osaaminen. Tunnemme taloushallinnon kehitysnäkymät ja mahdollisuudet. Henkilökuntamme koostuu asiantuntijoista, jotka ovat tottuneet palvelemaan vaativaa yrittäjäkuntaa. Tasokkuuttamme osoittaa jo se, että joukkoomme kuuluu tällä hetkellä neljä KLT-kirjanpitäjää. Kiteytys on yksityinen ja omistuspohjaltaan riippumaton yritys, joka tarjoaa pysyvän ja kehityskykyisen työpaikan osaajilleen. Meillä myös viihdytään!

Lisätietoja KLT-tutkinnosta (Taloushallintoliitto ry)