Jatkuvan kehityksen palvelut


Kiteytyksen tilintarkastuspalvelun tunnusmerkkejä ovat huolellisuus ja varma laatu. Olemme kokenut yhteistyökumppani, johon voit luottaa. Tilintarkastus ei ole meille mekaanista työntekoa, vaan kehitämme palveluamme jatkuvasti. HTM-tilintarkastajan palvelut käsittävät valvonta- ja vuositilintarkastusten lisäksi tilintarkastuslain ja muun lainsäädännön mukaiset hyväksytyn tilintarkastajan lausunnot ja todistukset.

Yhtiöoikeudelliset asiantuntijapalvelut käsittävät esimerkiksi yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen ja valintaan, omistusjärjestelyjen suunnitteluun sekä osakkaiden välisiin sopimuksiin liittyviä toimeksiantoja. Oikean yritysmuodon valinnalla on vastaavasti merkitystä mahdollisimman edulliselle tuloverotukselle ja kokonaisveroasteelle.

Verotukseen liittyviin asiantuntijapalveluihin kuuluu sekä yrittäjän että yrityksen verotus. Kehittyneiden apuvälineiden avulla optimoimme yrittäjän ja yrityksen kokonaisveroastetta. Välittömän verotuksen ohella oman lukunsa muodostavat arvonlisäverotuksen tulkinnat ja uusiutuva säännöstö. Yllätysten välttämiseksi autamme toimeksiantajiamme ennakkotietojen hakemisessa tai toteutuneen verotuksen tulkintojen oikaisuvaatimusten ja verovalitusten laatimisessa. Avustamme asiakkaitamme myös verotarkastusten yhteydessä.

Lisätietoja HTM-tutkinnosta (HTM-tilintarkastajat ry)